Recreatief Fietsen 30 of 60 km

Starttijd: Het startschot van zowel de 30 als de 60 kilometer fietstocht klinkt om 11:15 uur.

Route
De route door het mooie Brabantse land wordt verreden op basis van GPS. Je kunt hieronder de GPX file downloaden om in je eigen navigatie-app te zetten. Weet je niet hoe dit werkt? Geen probleem. Wij helpen je bij de start om de route in te laden. We gebruiken hiervoor de gratis app routeyou. Zet deze alvast op je telefoon, zo kun je tijdig van start gaan.  

Download hier de route 

Er zijn geen georganiseerde pauzeplekken, wel vind je diverse horeca gelegenheden langs de route waar je van harte welkom bent.

Start-finish locatie
Stappegoor is hét nieuwe decor voor de Verbeeten Challenge Tilburg. De start-finish bevindt zich op het Olympiaplein, tegenover bioscoop Pathé. Het adres is: Olympiaplein, 5022 DW Tilburg.

Meer informatie & plattegrond


Startnummer
Op de dag zelf kun je jouw startnummer afhalen tussen 7:00 en 16:00 uur in de hal van Pathé. Liever eerder je startnummer ophalen? Dat kan bij restaurant De Beren (Olympiaplein) op de volgende momenten:

  • Woensdag 6 april van 18.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 7 april van 18.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 9 april van 11.00 uur tot 14.00 uur


Pin Only
Bij de Verbeeten Challenge kun je enkel betalingen verrichten met je pinpas. Contant geld kunnen wij niet aannemen.   


Veiligheid
Iedereen heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen aan de Verbeeten Challenge. We hopen dat jullie op elkaar en ieders veiligheid letten. Mocht zich een calamiteit voordoen dan staat ons noodnummer op de achterkant van je startnummer.

 

30 km route


60 km route

 

Beschikbare activiteiten:

  • Recreatief Fietsen 30km (Tilburg)
  • Recreatief Fietsen 60km (Tilburg)