Kids Run

De Verbeeten Kids Run 
Kom op kids, laten we samen de strijd aangaan tegen kanker tijdens de Verbeeten Kids Run. Een nieuw onderdeel, speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar.

Hoe jouw uitdaging eruitziet
In 10 minuten tijd ren je zover als je kunt, op een échte atletiekbaan; bij AV Attila. Maar pas op, er liggen obstakels. Voor hoeveel rondjes ga jij?

Locatie
We verzamelen om 11.00 uur op het Olympiaplein en lopen samen naar de atletiekbaan toe. Daar klinkt het startschot en ga jij jouw uitdaging aan. Na afloop lopen we samen weer terug terug naar het Olympiaplein, waar jouw medaille op je wacht! 🤩 

Extraatje
Maar dat is nog niet alles. Want ben je één van de drie kids die het hoogte sponsorbedrag ophaalde, dan staat er een nog een bijzondere verrassing voor je te wachten. Wat? Dat verklappen we nog even niet... 

Doe mee!
Dus roep al je vrienden, broertjes, zusjes en klasgenootjes bij elkaar, trek je sportiefste outfit aan en zet je Samen sportief in tegen Kanker!

Schrijf je hieronder snel in voor deze spectaculaire run en laat je sponsoren. Met je deelname maak je gelijk een goede start. Je €5,- inschrijfgeld telt namelijk helemaal mee als donatie en gaat dus volledig naar het goede doel.

 

Beschikbare activiteiten:

  • Kids Run