Run Challenge (Hardlopen 5 of 10 km)

Vanaf het Olympiaplein is er een specatulair parcours uitgetekend. De 5 en 10 kilometer starten tegelijk om 14:00 uur. Iedereen loopt zijn eigen challenge. Er is daarom geen tijdmeting, wel een warm onthaal op de helden finish. De ronde is 5 kilometer, de 10 kilometer lopers doen deze 2x.


Tilburg Triple

Je kunt bij je inschrijving aangeven dat je meedoet aan de Tilburg Triple. Als je namelijk aan 3 Tiburgse wandel- en loopevenementen meedoet  wordt je beloond met een glimmende medaille door Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg.

Lees alles over Tilburg Triple

Start-finish locatie
De Verbeeten Challenge vindt plaats op Stappegoor. De start-finish bevindt zich op het Olympiaplein, tegenover bioscoop Pathé. Het adres is: Olympiaplein, 5022 DW Tilburg.


Startnummer
Je kunt je startnummer van jouw Challenge op zondag 2 april tussen 7:30 en 15:00 uur afhalen op het Olympiaplein. Liever eerder je startnummer ophalen? Dat kan op de volgende tijden bij de Pathé Bioscoop aan het Olympiaplein:

  • dinsdag 28 maart van 18.00 tot 20.00 uur
  • donderdag 30 maart van 18.00 tot 20.00 uur
  • zaterdag 1 april van 12.00 uur tot 15.00 uur


Pin Only
Bij de Verbeeten Challenge kun je enkel betalen met je pinpas.  


Veiligheid
Iedereen heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen aan de Verbeeten Challenge. We hopen dat jullie op elkaar en ieders veiligheid letten. Mocht zich een calamiteit voordoen dan staat ons noodnummer op de achterkant van je startnummer.


De Run Challenge wordt mede-georganiseerd door Atletiekvereniging Attila

Beschikbare activiteiten:

  • Hardlopen 5km
  • Hardlopen 10km