Indicia Hardloop Challenge

Doe mee in de strijd tegen kanker, schrijf je in en laat je sponsoren. Met jouw deelname maak je gelijk een goede start. Je inschrijfgeld telt namelijk helemaal mee als donatie en gaat dus volledig naar het goede doel.

Door Atletiekvereniging Attila is een specatulair parcours uitgetekend. De 5 en 10 kilometer starten op hetzelfde moment. Iedereen loopt zijn eigen challenge. Er is daarom geen tijdmeting, wel een warm onthaal op de helden finish. De ronde is 5 kilometer. De 10 kilometer lopers doen deze twee keer.


Het startshot
van de Run Challenge klinkt om 14:00 uur.


Tilburg Triple

Bij je inschrijving kun je aangeven dat je meedoet aan de Tilburg Triple. Doe je 3 keer aan een Tiburgs wandel- en/ of loopevenement mee? Dan word je beloond met een glimmende medaille van Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg.

Lees alles over Tilburg Triple


Start-finish locatie

De start-finish bevindt zich op het Olympiaplein in Stappegoor, Tilburg. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving van het Olympiaplein, maar we moedigen je aan om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.


Startnummer
Zondag 21 april kun je het startnummer van jouw challenge vanaf 7:30 afhalen op het Olympiaplein. Liever eerder je startnummer ophalen? Dat kan op de volgende tijden bij de Pathé Bioscoop aan het Olympiaplein:

  • donderdag 18 april van 18.00 tot 20.00 uur
  • zaterdag 20 april van 12.00 uur tot 14.00 uur

Dit jaar is het ook mogelijk om je startnummer voor een bijbetaling van 3 euro thuis te laten bezorgen. Je kunt dit aangeven bij je inschrijving. Wel zo handig, toch?


Eten en drinken
Het vernieuwde Olympiaplein is dé plek voor een gezellig samenzijn en een warm welkom voor alle deelnemers en toeschouwers. De bar is de hele dag geopend en voor een smakelijke hap kun je terecht bij één van de foodtrucks. Rond 15:30 uur maken we feestelijk het eindbedrag bekend.


Pin Only
Bij de Verbeeten Challenge kun je enkel cashless betalen


Veiligheid
Iedereen heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen aan de Verbeeten Challenge. We hopen dat jullie op elkaar en ieders veiligheid letten. Mocht zich een calamiteit voordoen dan staat ons noodnummer op de achterkant van je startnummer.Beschikbare activiteiten:

  • Hardlopen 5km
  • Hardlopen 10km