Rabobank Wandel Challenge 10 of 30 km *powered by Attila

Vanuit de start & finish op het Stappegoor zijn er 2 mooie wandelroutes uitgezet door Atletiekvereniging Attila; een route van 10 kilomter en een route van 30 kilometer.

Tilburg Triple
Je kunt bij je inschrijving aangeven dat je meedoet aan de Tilburg Triple. Als je namelijk aan 3 Tiburgse wandel- en loopevenementen meedoet  wordt je beloond met een glimmende medaille door Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg.

Lees alles over Tilburg Triple

Starttijden: 
07:30 uur: 30 kilometer
10:30 uur: 10 kilometer


Route
De 10 km is uitgepijld, de 30 km route is niet uitgepijld en wordt afgelegd met behulp van GPS. Ook zijn er geprinte routebeschrijvingen beschikbaar bij de inschrijfbalie en de start. Je kunt hieronder de routebeschrijving en GPX file downloaden om in je eigen navigatie-app te zetten. Weet je niet hoe dit werkt? Geen probleem. Wij helpen je bij de start om de route in te laden. We gebruiken hiervoor de gratis app routeyou. Zet deze alvast op je telefoon, zo kun je tijdig van start gaan.

Download hier de route 

Er zijn geen georganiseerde pauzeplekken. Wel voert de 30km route langs Klooster Nieuwkerk op ca 18 km. Hier ben je van harte welkom.

Start-finish locatie
Stappegoor is hét nieuwe decor voor de Verbeeten Challenge Tilburg. De start-finish bevindt zich op het Olympiaplein, tegenover bioscoop Pathé. Het adres is: Olympiaplein, 5022 DW Tilburg.

Meer informatie & plattegrond


Startnummer
Op de dag zelf kun je jouw startnummer afhalen tussen 7:00 en 16:00 uur in de hal van Pathé. Liever eerder je startnummer ophalen? Dat kan bij restaurant De Beren (Olympiaplein) op de volgende momenten:

  • Woensdag 6 april van 18.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 7 april van 18.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 9 april van 11.00 uur tot 14.00 uur


Pin Only
Bij de Verbeeten Challenge kun je enkel betalingen verrichten met je pinpas. Contant geld kunnen wij niet aannemen.   


Veiligheid
Iedereen heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen aan de Verbeeten Challenge. We hopen dat jullie op elkaar en ieders veiligheid letten. Mocht zich een calamiteit voordoen dan staat ons noodnummer op de achterkant van je startnummer.

 

10 km route


30km route


De Rabobank Wandel Challenge wordt mede-georganiseerd door Atletiekvereniging Attila

 

Beschikbare activiteiten:

  • Wandelen 10km (Tilburg)
  • Wandelen 30km (Tilburg)