Onze vrijwilligers helemaal in Stijl dankzij JVE

30 maart 2022 11:00

De vrijwilligers van de Verbeeten Challenge lopen er dit jaar dankzij JVE Textieldruk & Santino helemaal in stijl bij. We spraken met Jaap-Jan van Eijden, sinds een aantal jaren eigenaar en oprichter van JVE Textieldruk in Tilburg en kleding sponsor van de Verbeeten Challenge.

Over JVE & Santino
JVE Textieldruk richt zich op het bedrukken van sport-, bedrijfs- en evenementen/promotie kleding. “Voor alle branches levert JVE Textieldruk vanuit een ruim aanbod: T-shirts, poloshirts, werkbroeken, (veiligheids)jassen, sweaters, overalls, schorten, koksbuizen etc. Natuurlijk zijn deze goed te bedrukken met een bedrijfslogo door middel van transfer-, zeef- en sublimatiedruk maar ook borduren hoort tot de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met 1e klas kwaliteitsmateriaal en beschikken over technisch hoogstaande machines. Santino verkoopt casual werkkleding in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en is gespecialiseerd in bovenkleding. Ze werken onder meer samen met JVE Textieldruk”

Meedoen!
“Net als iedereen hebben wij familie en vrienden die moeten knokken tegen de K-ziekte. We moeten ons allen inzetten en deze wedstrijd overwinnen. Daar wil JVE Textieldruk graag een steentje aan bijdragen. Tevens vallen evenementen zoals de Verbeeten Challenge binnen het zakelijk aandacht gebied van JVE Textieldruk. Zelf gaan we met een aantal mensen 60-kilometer wielrennen.”

Ook mooi voor de dag komen?
“Wil jij als bedrijf of groep ook mooi en herkenbaar voor de dag komen voor-, tijdens- of na de Verbeeten Challenge? Wij adviseren graag mbt het bedrukken van polo, loop- fietsshirts, fiets veiligheidsvesten, truien of hoodies.” Neem voor een goed advies en het bestellen van kleding contact op met Jaap-Jan. En helemaal mooi is dat van elk verkocht kledingartikel er €2,50 naar Verbeeten Challenge gaat!

Contact