Atletiekvereniging Attila organiseert de Hardloop & Wandel onderdelen

05 april 2022 10:00

Nu Stappegoor het nieuwe thuis is van de Verbeeten Challenge hoefde ze bij Atletiekvereniging Attila niet lang na te denken om de organisatie van het hardlopen en wandelen op zich te nemen. Naar eigen zeggen gewoon omdat zoiets bij de vereniging hoort. Wij zijn ontzettend blij en trots dat deze toppers zich inzetten voor de Verbeeten Challenge.

Voor de ADL Run Challenge (hardlopen 5 en 10 km) is een spectaculaire ronde van 5 kilometer uitgezet die dwars door Stappegoor gaat. Het parcours gaat over de ijsbaan, waar het ijs inmiddels gesmolten is, over de atletiekbaan, rondom het stadion van Willem II en door de nieuwe wijk Willemsbuiten. De 10 kilometer lopers leggen deze ronde 2x af.

Meer informatie en inschrijven!

De routes van de Rabobank Wandel Challenge  (10 en 30 kilometer) lopen ten zuiden van de snelweg richting Goirle.

Meer informatie en inschrijven!


Tilburg Triple

Je kunt voor zowel het wandelen als het hardlopen bij je inschrijving aangeven dat je meedoet aan de Tilburg Triple. Als je namelijk aan 3 Tiburgse wandel- en loopevenementen meedoet wordt je beloond met een glimmende medaille door Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg.

Lees meer over de Tilburg Triple


Over Attila
Atletiekvereniging Attila is een levendige Tilburgse vereniging waar iedereen, jong en oud, kan hardlopen, wandelen of één van de talloze andere atletiekonderdelen beoefenen.  De vereniging heeft ruim 600 leden in de leeftijd van 4 tot en met 87 jaar.  Er zijn hele fanatieke leden die trainen om met de Olympische Spelen mee te doen maar de meeste leden komen om gezellig te sporten.  Uitvalsbasis is de atletiekbaan in Stappegoor, maar er zijn ook veel wandel- en hardloopgroepen die met hun trainer in de Oude Warande of in de Loonse en Drunense Duinen afspreken.

De vereniging heeft veel vrijwilligers en die zijn vooral goed in het organiseren van wedstrijden en evenementen.  Zo komt de Warandeloop voort uit Attila en zijn er ook bij de Tilburg Ten Miles veel Attila-vrijwilligers actief.  De T-Meeting is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste baanwedstrijden in Nederland maar ook zijn er tal van wedstrijdjes voor de jeugd.