Samen aan de Wandel

Bij de Verbeeten Challenge willen we dat iedereen mee kan doen! Daarom introduceren we het nieuwe sportieve onderdeel: "Samen aan de Wandel". Deze uitdaging is speciaal gemaakt voor wie graag wil deelnemen aan sportieve activiteiten, maar wellicht beperkt is in tijd, afstand of liever niet alleen willen of kunnen sporten. Bijv. mensen die een behandeling ondergaan, een rollator gebruiken of in een rolstoel zitten. 

De start van de Samen aan de Wandel Challenge vindt plaats om 10.45 uur op het Olympiaplein. Vanaf daar gaan we naar AV Atilla, om een ronde over een echte atletiekbaan te wandelen. Mocht je twee rondes willen lopen, dan kan dat ook. Vervolgens lopen we terug naar het Olympiaplein om daar de finish over te gaan, onder een luid applaus van het publiek en met een warm onthaal van onze vrijwilligers. De totale afstand is ongeveer 1,5 kilometer en 2 kilometer voor degenen die een extra ronde over de atletiekbaan lopen.

Deelname aan deze uitdaging kost slechts 10 euro, wat volledig ten goede komt aan het goede doel. Samen aan de Wandel, samen sportief tegen kanker

Samen aan de Wandel is tot stand gekomen in samenwerking met Uniek Sporten Midden Brabant.

Beschikbare activiteiten:

  • Samen aan de Wandel 1,5km
  • Samen aan de Wandel 2km