Kuijpers Wandel Challenge

Doe mee in de strijd tegen kanker, schrijf je in en laat je sponsoren. Met jouw deelname maak je gelijk een goede start. Je inschrijfgeld telt namelijk helemaal mee als donatie en gaat dus volledig naar het goede doel.


Vanuit de start & finish op het Stappegoor worden ook dit jaar weer drie prachtige wandelroutes uitgezet door Atletiekvereniging Attila; een route van 5, 10 kilomter en 30 kilometer.


Tilburg Triple

Je kunt bij je inschrijving aangeven dat je meedoet aan de Tilburg Triple. Doe je mee aan drie Tiburgse wandel- en loopevenementen? Dan word je beloond met een glimmende medaille door Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg.

Lees alles over Tilburg Triple

Starttijden: 
08:30 uur: 30 kilometer
12:30 uur: 10 kilometer
13:30 uur: 5 kilometer


Route
De routes zijn niet (of slechts gedeeltelijk) uitgepijld en worden afgelegd met behulp van GPS via je telefoon of navigatie apparaat. Ook zijn er geprinte routebeschrijvingen beschikbaar bij het ophalen van je startnummer. Een week voor het evenement plaatsvindt kun je de GPX file downloaden op onze website. 

 

Start-finish locatie
De start-finish bevindt zich op het Olympiaplein in Stappegoor, Tilburg. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving van het Olympiaplein, maar we moedigen je aan om op de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te komen.


Startnummer
Zondag 21 april kun je het startnummer van jouw challenge vanaf 7:30 afhalen op het Olympiaplein. Liever eerder je startnummer ophalen? Dat kan op de volgende tijden bij de Pathé Bioscoop aan het Olympiaplein:

  • donderdag 18 april van 18.00 tot 20.00 uur
  • zaterdag 20 april van 12.00 uur tot 14.00 uur

Dit jaar is het ook mogelijk om je startnummer voor een bijbetaling van 3 euro thuis te laten bezorgen. Je kunt dit aangeven bij je inschrijving. Wel zo handig, toch?


Eten en drinken
Het vernieuwde Olympiaplein is dé plek voor een gezellig samenzijn en een warm welkom voor alle deelnemers en toeschouwers. De bar is de hele dag geopend en voor een smakelijke hap kun je terecht bij één van de foodtrucks. Rond 15:30 uur maken we feestelijk het eindbedrag bekend.


Pin Only
Bij de Verbeeten Challenge kun je enkel cashless betalen


Veiligheid
Iedereen heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen aan de Verbeeten Challenge. We hopen dat jullie op elkaar en ieders veiligheid letten. Mocht zich een calamiteit voordoen dan staat ons noodnummer op de achterkant van je startnummer.

 

 

De Wandel Challenge wordt mede-georganiseerd door Atletiekvereniging Attila

 

Beschikbare activiteiten:

  • Wandelen 5km
  • Wandelen 10km
  • Wandelen 30km