Team Gert

Never stop believing in hope. Miracles happen everyday

( Gekozen door teamcaptain: Wandelen 10km )

Opgehaald

3.900
109% bereikt van het totaalbedrag € 3.550

Kanker kan iedereen treffen. Op de jonge leeftijd van 54 jaar heeft Gert-Jan, deze gevreesde woorden moeten horen: je hebt kanker.
Opeens verandert het maken van plannen voor over een paar weken of maanden in het vullen van je agenda met een enorme stroom aan afspraken en behandelingen. Opeens ga je nadenken over of je het volwassen leven van je kinderen wel gaat meemaken, of je wel al die plannen met je partner gaat uitvoeren waar jullie over fantaseren als je het over “later” hebt.
Gelukkig zijn er instituten die zich bezig houden met het behandelen van deze nare sluipmoordenaar en die ook onderzoek doen naar het beperken van de bijwerkingen en (blijvende) gevolgen van deze behandeling.
De opbrengst van deze sponsorloop is voor de aanschaf van de eerste HyperSight. Dit is erop gericht om bestralingen zo nauwkeurig mogelijk te maken, hiermee beperk je de schade rondom het bestralingsgebied, waardoor minder gezond weefsel verloren gaat in de strijd.
Het zou zomaar ook jou kunnen overkomen, dus sponsor ons waarmee je een bijdrage levert aan nog betere behandelmethoden. Een groot bedrag zou super zijn, maar met een kleine bijdrage zijn we ook al heel blij.

Beschikbare activiteiten:

  • Wandelen 5km
  • Wandelen 10km
  • Wandelen 30km