ADL Run Challenge (Hardlopen 5 of 10 km) *powered by Attila

Vanaf de nieuwe locatie Stappegoor is er een specatulair parcours uitgetekend. De 5 en 10 kilometer starten tegelijk om 13:30 uur. Iedereen loopt zijn eigen challenge. Er is daarom geen tijdmeting, wel een warm onthaal op de helden finish. De ronde is 5 kilometer, de 10 kilometer lopers doen deze 2x.


Tilburg Triple

Je kunt bij je inschrijving aangeven dat je meedoet aan de Tilburg Triple. Als je namelijk aan 3 Tiburgse wandel- en loopevenementen meedoet  wordt je beloond met een glimmende medaille door Sportbedrijf Gemeente Tilburg in samenwerking met Citymarketing Tilburg.

Lees alles over Tilburg Triple


Start-finish locatie

Stappegoor is hét nieuwe decor voor de Verbeeten Challenge Tilburg. De start-finish bevindt zich op het Olympiaplein, tegenover bioscoop Pathé. Het adres is: Olympiaplein, 5022 DW Tilburg.

Meer informatie & plattegrond


Startnummer
Op de dag zelf kun je jouw startnummer afhalen tussen 7:00 en 16:00 uur in de hal van Pathé. Liever eerder je startnummer ophalen? Dat kan bij restaurant De Beren (Olympiaplein) op de volgende momenten:

  • Woensdag 6 april van 18.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 7 april van 18.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 9 april van 11.00 uur tot 14.00 uur


Pin Only
Bij de Verbeeten Challenge kun je enkel betalingen verrichten met je pinpas. Contant geld kunnen wij niet aannemen.   


Veiligheid
Iedereen heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen aan de Verbeeten Challenge. We hopen dat jullie op elkaar en ieders veiligheid letten. Mocht zich een calamiteit voordoen dan staat ons noodnummer op de achterkant van je startnummer.


De ADL Run Challenge wordt mede-georganiseerd door Atletiekvereniging Attila

Beschikbare activiteiten:

  • Hardlopen 5km (Tilburg)
  • Hardlopen 10km (Tilburg)